?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

nieuwe beloftes

Hoi iedereen.

Ik hoor alleen maar klachten van jullie kant. Waarom update je niet vaker en plaats eens wat foto’s zodat we kunnen zien waar je woont enzo. Nou een klacht van mij. Laat eens wat anders van je horen of laat in ieder geval iets van jullie horen. Ik heb bijvoorbeeld geen idee wie dit eigenlijk leest. Soms heb ik het gevoel dat ik voor niks typ. Als jullie iets vaker van jullie laten horen zal ik wat vaker iets typen. En jullie kunnen niet het excuus gebruiken van “ik heb hier geen account” (kost 3 minuten om je aan te melden) of ik vertrouw de site niet (je kunt een andere naam gebruiken en als je wil heb je sites waar je e-mail adressen kan maken die maar 5 minuten geldig zijn) (Google dat maar).

Nu even iets leukers, ik wil even mijn mam bedanken die mij op Moederdag (bijna Moederdag dan) mij haar dochter een cadeautje gaf. Het klinkt niet veel maar een tientje hier is een heelboel geld. Daar kan je lekker van drinken of uit eten gaan. Of naar de Starbucks gaan en me zelf verwennen met een karamel frapatino. Dat is toch zo lekker . Ik denk dat ik dit maar iedere week ga doen. Dan zie ik nog eens een paar buitenlanders. En ontmoet ik nog eens wat Engels sprekende mensen. Het gebrekkige Engels in de kleuterschool ben ik nu wel onderhand zat. Ik leef hier nu al meer dan een maand alleen en ik ben hier langzaam aan het door draaien. Wel moet ik zeggen dat mijn chinees verbeterd is. Ik maak nu niet meer zo veel fouten als ik aan het tellen ben (al haal ik de 10 en de 4 nog steeds door elkaar). Het is ook niet erg gezellig in het apartament zo geheel alleen. Mijn lieve zusje kan jullie vertellen dat ik niet van griezelfilms hou voor een reden. Zo geheel alleen in een best wel groot (nog steeds stinkend) apartament is best eng. Alle geluiden om me heen maken me eigenlijk wel bang (ik ben tenminste eerlijk met mezelf). Ik ben al blij dat ik niet bang ben voor al die chinezen buiten mijn appartement. Over het algemeen zijn ze kleiner dan ik (betekend niks in de vechtsport) maar mij postuur schrikt velen af. Alleen de enkele taxi chauffeur kan het soms niet laten even een hand over mijn knie te laten glijden. Dat hoort er bij. Ik ben al blij dat ik gewoon bruin haar heb. Andere interns in de rest van China moeten willekeurige chinezen hun haar laten voelen. Ook dat is niet altijd even onschuldig.

Ik ga nu maar eens weer wat lessen plannen. Ik zal proberen wat vaker een verhaaltje te plaatsen, als jullie je maar herinneren om te reageren op wat ik schrijf. Vragen zijn altijd welkom (gesprek onderwerpen ook). Iedereen die een tientje op de grond vind is wel verplicht het naar me over te maken  daar kan ik heel lekker voor uit eten. Of ik kan er 2 broeken voor kopen op mijn plaatselijke markt.

Comments

( 3 comments — Leave a comment )
Sabrina Geelhoed
May. 13th, 2011 09:17 am (UTC)
hoi
Leuk om ook over de verhalen te horen buiten school :)
anarchistica
May. 13th, 2011 07:33 pm (UTC)
Erm
Kan je die taxi chauffeurs niet gewoon afschrikken door hun hand te breken, een schop in hun kruis te geven of met een diepe stem te zeggen dat je als man geboren bent? :P

En lengte/omvang maakt wel degelijk uit in vechtsport, waarom denk je anders dat je gewichtscategorieen hebt? Je kan al die Chineesjes makkelijk pletten. :P
la_ma7
May. 15th, 2011 02:09 pm (UTC)
Re: Erm
hoi hoi
ik kan moeilijk zeggen dat ik als man geboren ben als ik geen chinees praat. en het is niet zo erg als met mijn huisgenoot phoebe zij was mooi dus daar deden ze het vaker. tuurlijk maakt je lengte/omvang en gewicht uit maar je hebt vechtsporten waar dat niets uit maakt.
( 3 comments — Leave a comment )

Latest Month

May 2011
S M T W T F S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Powered by LiveJournal.com
Designed by Taylor Savvy