?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

uuuhhh ja ik leef nog steeds :)

Hoi iedereen.

Ja, ja k weet het. Ik moet vaker iets schrijven, maar weet wel dat ik best wel druk bezig ben hier en dat China soms een land is dat erg voor loopt op de rest maar dat het soms toch wel achter loopt. Neem nou mijn internet. Soms werkt het en soms niet. Dat is een van de redens dat ik niets kon schrijven.

Maar ja wat is er met mij gebeurd de afgelopen weken? Mijn nieuwe huisgenoot, Jeannette, gaat me nu al verlaten. Jullie weten niks van haar af maar nadat Phoebe mij verliet stuurde ttc (teach and travel China) mij een nieuw huisgenootje. Haar naam is Jeannette. 22 jaar komt uit Noorwegen en weet waarom ze eigenlijk naar China is gekomen. Ze houdt niet van rijst of noedels of zeewier. Ze is allergisch voor schaaldieren en houd niet van lesgeven. Alles is fout en vervelend voor haar.
Waarom is ze hier dan? Geen idee. Dat is dan ook de reden dat ze me gaat verlaten. Ze gaat terug naar Noorwegen en dan door naar New York waar haar zus woont. Na 2 weken lesgeven had ze het al opgegeven. Ik zelf zit hier al een x aantal weken (7 weken denk ik) en ik ben het ook zat. Maar ja ik kan de pot op ttc doet niks voor mij. Ik heb meereder malen geklaagd over de stank en de dingen die we missen in het appartement en ik heb ook gezegd dat ik helemaal geen kleine kinderen les wil geven omdat ze toch niet begrijpen wat ik probeer te zeggen maar nee ze doen daar niks voor. Had ik maar uit een Engels sprekend land moeten komen. En ze kunnen geen plaats voor me vinden ergens anders. Nu komt het leuke. Ik moet hier in Shenyang blijven wonen voor de rest of mijn verblijf in China, zonder huisgenoot. Ze kunnen niemand vinden die met me kan wonen. Ik ben hier dus in mijn eentje tot 15 juli.
Er zijn wel ander hier in Shenyang maar die wonen ver weg en dat is best kostbaar met de taxi op en neer. (meer dan 30 yuan ongeveer 4 euro enkele reis) ze kunnen niks voor mij doen dus moeten jullie me maar leuke berichtjes sturen.

Verder heb ik een flikker account aan gemaakt met mijn foto’s. De link zal ik later geven.

Ik zal nu wat vaker updaten maar ik ben gewoon best wel druk bezig hier.

Groetjes Lotte
p.s. ik mis jullie allemaal.

Latest Month

May 2011
S M T W T F S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Powered by LiveJournal.com
Designed by Taylor Savvy