?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

een erge ramp. ja, ik ben ook getroffen

Hallo ongeruste luitjes,

 

Blijkbaar maakt iedereen in Nederland zich zorgen om mij. Misschien denken jullie wel waarom zouden we maar vraag je dan maar af wat er laatst in de wereld is gebeurd. Japan ja. Nou word nu niet ongerust. Japan ligt ver van China. Er zit een zee tussen en ook nog best veel land dus ik heb niks gemerkt van de aardbeving.

 

Misschien zeggen sommige (lieve ouders) dat helemaal niet het zorgelijke punt was. Ja, mensen nu komt het beschamende die mensen die daar aan denken, denken aan mijn avontuur vorige week zaterdag 5 maart. Dat was de nacht dat ik voor het eerst dronken was. Na 3 mislukte pogingen (2 in Beijing) is het me dan eindelijk gelukt om echt dronken te worden. Eerst moest ik dan wel 4 seks on the beach es drinken (cocktail) en 2 ½ biertjes en nog een shotje met het een en ander, en ook nog voor dat we naar de bar gingen een grote beker rijstwijn met een beetje sinas. Daarna was ik dan ook wel aardig dronken of zoals ze het in het Engels zeggen “pissed drunk” dat was ik. Heb het de volgende morgen (een paar uur later) ook wel echt gemerkt. Ik heb die dag niet echt veel gegeten, je kunt beter zeggen dat ik de wc te eten gaf vanuit mijn maag. Dat was toch een ziekelijke dag. Ik denk niet dat ik snel weer zo dronken ga worden er is niks aan.

 

Voor iedereen die echt nieuwsgierig is over hoe ik ben als ik dronken ben, ik ben vrolijk maar weet nog wel wat ik aan het doen ben. Ik maak me zelf dus wijs dat ik een verantwoordelijk drinker ben ( ahem) ik zal proberen een paar leuke foto’s te plaatsen maar eerst moet ik uitvogelen hoe je dat hier doet.

 

Sorry, voor het korte verhaal maar hat is hier al avond en ik moet nog een paar lessen voorbereiden. Doei doei

 

Lotte

p.s. sorry voor de o zo grappige titel ik moest toch op een bepaalde manier de aandacht trekken.

Comments

( 4 comments — Leave a comment )
KimCla91
Mar. 14th, 2011 09:59 am (UTC)
Lotte!
He Lotte!

Wat is dat lang geleden dat ik iets van jouw heb gehoord! Maar zo te horen heb jij het helemaal naar je zin in China! Ik weet dat je dat graag wilde, maar dat het al zo snel zou gebeuren, had ik eerlijk gezegt niet verwacht! Wat super leuk voor je, echt waar!

Hoe lang blijf je in China? En wat zijn je plannen verder?

Erg leuk om wat van je te horen!

Groetjes!

Kim
Sabrina Geelhoed
Mar. 14th, 2011 05:28 pm (UTC)
Hey
Gelukkig gaat alles goed daar en heb je niets gemerkt van de ramp. Maar jij en dronken:O Dat had ik dus echt niet verwacht. Is het daar in China wel leuk verder? Ik zag je andere post over het lesgeven, maar zie je ook wat van het land zelf?

Ben erg benieuwd naar andere verhalen.

Groetjes Sabrina
dreasey
Mar. 14th, 2011 09:18 pm (UTC)
hoi
Ik las je mail had niet verwacht dat je helemaal in china zou zitten, maar op het ziek zijn na van het dronken worden gaat het gelukkig goed met je :)

Groetjes Pris.
keesm
Mar. 17th, 2011 10:17 pm (UTC)
nihaou
vermakelijk..............horen we ook nog over de extra maaltijden (jehuisdieren)
( 4 comments — Leave a comment )

Latest Month

May 2011
S M T W T F S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Powered by LiveJournal.com
Designed by Taylor Savvy